Problematika absolútneho doživotia z pohľadu Slovenskej právnej úpravy a judikatúry ESĽP - Hamranová, Denisa
Problematika trestu odňatia slobody na doživotie bez možnosti podmienečného prepustenia, tzv. obsolútného doživotia.