Integrated auditing of enterprise management systems in a globalized environment - Majerník, Milan, 1952-
Európsky hospodársky priestor a voľná výmena tovaru, služieb, kapitálu a osôb. Základné predpoklady pre fungovanie jednotného trhu. Medzinárodný konsenzus a osvedčené postupy, ktorých použitie prispieva k jednote posudzovania zhody a uľahčeniu obchodu s non-regulovaným sektorom.