S job rotacemi musíte mít zkušenosti - Červenková, Alena
Pracovná sila je v súčasnosti v pohybe. Jej mobilita predstavuje pre firmy problém, ako si udržať tých najlepších a najkvalifikovanejších. Jednou z variant je ponúknuť ľuďom mobilitu vo vnútri spoločnosti, umožňuje ju systém job rotácií. Rotácia pomáha zamestnancom nielen profesijne, ale im aj sprostredkuje širší pohľad na fungovanie firmy. Zásady pri zavádzaní rotácií.