Firmy hledají IT odborníky u konkurence. Nabídnout jen vyšší plat ale nestačí
Hoci v Česku pribudlo za posledných 5 rokov IT pozícií o tretinu, stále je IT odborníkov nedostatok a ich cena prirodzene stúpa raketovo. Firmy sa snažia pretiahnuť IT odborníkov od konkurencie. Výška platu ale nemusí hrať hlavnú rolu.