Výzvy pro evropský antitrust ve světe vícestranných online platforem - Šmejkal, Václav
Internet, viacstranné platformy a súťažné právo. Viacstranné online platformy (online multi-sided platforms - OMSP) a problémy tradičného antitrustu. Chránený cieľ súťaže na trhoch OMSP.