Temná strana transparentnosti aneb může vice zveřejňovaných informací o veřejných zákazkach narušit soutěžní prostředí? - Petr, Michal
Informácie zverejňované v súvislosti s verejnými zákazkami. Výmena informácií v súťažnom práve.