Nezaměstnanost mladých ovlivňuje místo jejich bydliště
Nezamestnanosť najmladšej generácie vo Veľkej Británii. Bydlisko ako významný faktor v dlhodobom vylúčení z trhu práce u mladej generácie. Mladí a práca - celosvetovo.