Vnímanie reformy daňového systému v Slovenskej republike podnikateľskými subjektmi a finančnou správou - Jakúbek, Peter
Reforma daňového systému na Slovensku je súčasťou komplexnej reformy daní a odvodov v Slovenskej republike. Jej realizácia mala prispieť k ozdraveniu verejných financií, ale jej priebeh je sprevádzaný množstvom problémov a odmietaním zo strany odbornej verejnosti. Analýza poznania reformy daňového systému v SR z uhla pohľadu vnímania a posudzovania hlavnými aktérmi, t. j. podnikateľskými subjektmi a úradmi finančnej správy.