What causes the VAT Gap? - Zídková, Hana
Faktory ovplyvňujúce medzeru DPH, resp. odhady neodvedenej DPH v ekonomike. Vypočitáva sa ako rozdiel medzi teoretickou daňovou povinnosťou a daňou skutočne zaplatenou do verejného rozpočtu.