Risk Attitude Elicitation Methods: Do They Tell Similar Stories? - Alexy, Martin, 1976-
Porovnanie postojov k riziku prostredníctvom troch rôznych metód zisťovania s cieľom analyzovať ich konzistentnosť. Na určenie miery podobnosti sa používa Spearmanov korelačný koeficient.