Licenčný poplatok ako kľúčový parameter pri ohodnocovaní duševného vlastníctva - Havier, Jan, 1989-
Ohodnocovanie duševného vlastníctva. Metóda licenčnej analógie. Výška licenčného poplatku. Výška licenčných poplatkov podľa odvetvia. Výskum výšky licenčných poplatkov na našom území. Využívanie zahraničných databáz pri ohodnocovaní nehmotných aktív.