Zamestnanosť v krajinách V4 konečne nad predkrízovou úrovňou - Morvay, Karol, 1973-
Prehľad súčasných tendencií na trhoch práce v skupine V4. Aktuálne možno pozorovať prevažne pozitívne tendencie v regióne: V roku 2016 sa už zamestnanosť vo všetkých krajinách V4 dostala vyššie, ako bola v roku 2008 pred prepuknutím krízy. Tomu zodpovedajúco klesli miery nezamestnanosti. Priaznivo sa mení vzťah medzi ekonomickým rastom a zamestnanosťou. Zamestnávatelia sa však už sťažujú na nedostatok vhodnej pracovnej sily.