Príležitosti a riziká energetickej únie pre konkurencieschopnosť slovenských firiem - Zábojník, Stanislav, 1984-
Projekt európskej energetickej únie a kľúčové oblasti, ktoré majú determinovať energetickú bezpečnosť Európskej únie. Koncepcia energetickej politiky SR a stabilita zabezpečovania primárnej energie. Transparentná analýza a konkurencieschopnosť slovenských firiem.