Determinanty podnikateľského prostredia Srbskej republiky v kontexte možného zlepšenia slovensko-srbských zahraničnoobchodných vzťahov - Zorkóciová, Otília, 1954-
Analýza vybraných atribútov podnikateľského prostredia Srbskej republiky s poukázaním na jej ekonomický potenciál a definovanie perspektívnej oblasti vzájomnej spolupráce medzi Slovenskom a Srbskom.