Základní problémy v oblasti investičních fondů z hlediska daňové zátěže - Krček, Tereza
Problematika investičných fondov v Českej republike podľa zákona č. 240/2013 Sb. o invstičných spoločnostiach a investičných fondoch. Zákonná právna úprava a jej vývoj. Korporátne dane vo vyspelých krajinách.