MiFID II –vybrané otázky novej právnej regulácie - Oller, Filip
Pokračovanie z č. 4/2016. Prehĺbenie problematiky MiFID II na účely aplikačnej praxe z pohľadu investičnej spoločnosti a na účely implementovania novej právnej regulácie do procesov zavedených v investičnej spoločnosti. Druhá časť článku rozširuje predchádzajúcu analýzu problematiky MiFID II o ďalšie témy, ktorými sú režim poskytovania investičných služieb a činností vrátane vedľajších služieb v iných členských štátoch, informácie určené klientom, algoritmické obchodovanie, riešenie sťažností klientov a riadenie spoločnosti.