Menová politika záporných úrokových sadzieb v eurozóne a Japonsku - Titze, Miroslav
Analýza súvislostí zavedenia základnej zápornej IR dvoch veľkých centrálnych bankách v podobe Centrálnej banky Japonska a Európskej centrálnej banky Dopady, porovnanie vstupu a implementácia, transmisný mechanizmus ako i potenciálne riziká tohto ďalšieho netradičného nástroja menovej politiky.