Inovácie a internacionalizácia malého a stredného podnikania - Majtán, Miroslav
Úroveň inovačných podmienok a zvýšenie inovačnej výkonnosti MSP na Slovensku ako základného predpokladu internacionalizácie ich fungovania. Identifikácia, odporúčanie a verifikácia metodického postupu týchto procesov.