Objektivizácia súčasného rozvoja produkčných systémov vo svetle štíhleho a inovatívneho podniku - Dupaľ, Andrej
Objektivizávcia súčasného rozvoja produkčných systémov v malom a strednom podnikaní s dôrazom na inovatívny podnik. Zdokonaľovanie podnikania a kategórie nadbytočnosti. Princípy štíhleho manažmentu.