Prínos klastrov k internacionalizácii malého a stredného podnikania - Thomasová, Elena
Prínosy klastrov k internacionalizácii malých a stredných podnikov. Navrhnutie spôsobov zapojenia MSP do medzinárodných aktivít prostredníctvom klastrov a analýzy vo vybranom klastri.