Pracovné systémy v personálnom riadení – zdroj inovačného potenciálu malých a stredných podnikov - Blštáková, Jana, 1980-
Vývoj pracovných systémov organizácie práce a riadenie v súčasných systémoch riadenia ľudských zdrojov konkurencieschopných podnikov. Možnosti aplikácie v malých a stredných podnikoch.