Kompetenčné modely ako nástroj internacionalizácie podniku (výsledky výskumu) - Viskupičová, Jana
Zostavenie kompetenčného modelu v oblasti riadenia ľudských zdrojov a súčasný stav využívania kompetenčných modelov v oblasti riadenia ľudských zdrojov na Slovensku a porovnanie s podnikmi z Česka. Možnosti skúmania a uplatnenie kompetenčných modelov v oblasti zodpovedného podnikania.