Koho prekvapia nové dane a odvody - Makarová, Xénia
Zmiešané dopady, miernejšie ako predošlé roky, porušenie legislatívneho procesu či premárnená príležitosť, toto sú hodnotenia, ktoré padajú na adresu tohtoročných daňovo-odvodových zmien. Aj po znížení korporátnej dane z 22 percent na 21 percent zostáva slovenská firemná daň jednou z najvyšších v regióne. Porovnanie korporátnej dane v Českej republike, Maďarsku, Poľsku, Slovensku a na Ukrajine. Prehľad noviniek v daniach a odvodoch v roku 2017.