Popri robotoch sa už uplatnia len tvoriví ľudia - Jurina, Ľubomír
Slovensko v uplynulej dekáde výrazne poskočilo v produktivite. Ďaľší jej rast však začína narážať na bariéry. Podľa OECD stráca Slovensko až 6 percent HDP vinou "neodovzdateľnosti" mladých ľudí. Dôvody, prečo manažéri nedokážu viac zvyšovať produktivitu.