Logistics Simulation Game Proposal – A Tool for Employees' Induction - Olexová, Cecília, 1976-
Obsahové vymedzenie pojmu simulácia. Jej využitie v logistike. Porovnanie parametrov, variability a cieľov hier. Návrh logistickej simulačnej hry - prípadová štúdia.