Význam manažérskych zručností učiteľa pre projektové vyučovanie - Novák, Jaromír, 1978-
Projektové vyučovanie je metóda, respektíve koncepcia vyučovania, pri ktorej sa žiaci učia prostredníctvom svojej účasti na riešení projektu zadaného učiteľom. Vyučovacia koncepcia ovplyvňuje požiadavky na jeho manažérske zručnosti, aby bol vyučovací proces z hľadiska dosahovania stanovených cieľov úspešný.