Využívanie nástrojov IKT v kontexte informačnej gramotnosti - Pasiar, Ladislav, 1984-
Niektoré aspekty informačnej gramotnosti, na ktoré sa pri využívaní nástrojov IKT často zabúda. Informačné kompetencie, informačná a počítačová gramotnosť a efektívnosť využívania IKT.