Transfer nehmotného majetku a jeho ohodnocovanie - Havier, Jan, 1989-
Transfer nehmotného majetku predstavuje predovšetkým prenos práv spojených s pôvodcom či stvoriteľom nehmotného majetku na nadobúdateľa. Transfer patentovateľného vynálezu. Ohodnocovanie nehmotného majetku - princíp nákladový, porovnávací, výnosový. Metóda licenčnej analógie.