Postavenie predmetu ekonomické cvičenia v stredoškolskom odbornom vzdelávaní - Ďuricová, Oľga
Zvládnutie praktických odborných činností žiakmi a osvojenie si základných pojmov odbornej terminológie, ktoré žiakom poskytujú odborné predmety teoretického vzdelávania. Ciele vyučovacieho predmetu.