Macroeconomic factors and foreign trade of the Ukraine and EU - Bebiaková, Dáša
Ukrajinský konflikt a jeho vplyv na ekonomické výsledky na Ukrajine. Makroekonomická výkonnosť a vplyv zahraničného obchodu na ekonomický rozvoj Ukrajiny s cieľom zlepšiť svoju pozíciu na medzinárodnom trhu.