Znalosti ako strategický zdroj pri dosahovaní podnikateľského úspechu - Jankelová, Nadežda, 1966-
Súčasný stav znalostného manažmentu v malých podnikoch na Slovensku. V centre pozornosti je analýza vnímania, poznania, uplatňovania, ako aj motívov a bariér zavádzania znalostného manažmentu v týchto subjektoch.