Zhodnotenie finančného zdravia poisťovne Allianz – Slovenská poisťovňa, a.s. prostredníctvom ukazovateľov finančnej analýzy - Katríková, Daniela
Finančné zdravie podniku - finančná analýza podniku. Ukazovatele finančnej analýzy - ukazovatele rentability, likvidity, ale aj aktivity a zadlženosti. Vstupy a výstupy finančnej analýzy. Analýza finančného zdravia poisťovne Allianz – Slovenskej poisťovne, a.s. Allianz – Slovenská poisťovňa, a.s. bola v roku 2015 finančne zdravým podnikom.