Spoločenská zodpovednosť a jej uplatnenie v podnikaní - Veszprémi Sirotková, Anna, 1966-
Výhody a význam uplatnenia princípov spoločenskej zodpovednosti v podnikaní, ako aj nekalé praktiky zneužívajúce záujem zákazníkov o spoločensky zodpovedné podniky, tzv. greenwashing, ktorý je možné pozorovať v uplynulých mesiacoch u niektorých veľkých medzinárodných spoločností. Spoločensky zodpovedné podnikanie hotelových podnikov.