Emocionálna inteligencia, historický vývoj jej skúmania a súčasnosť - Kováčiková, Kristína
História skúmania emocionálnej inteligencie. Fyziologické prejavy emocionálnej inteligencie. Výskum emocionálnej inteligencie v súčasnosti - výsledky výskumu. Emocionálna inteligencia a pracovná pozícia.