Efektívne využitie IKT a ich vplyv na výkony v službách - Hušek, Miroslav
Využívanie informačných a komunikačných technológií, ktoré sa neustále zdokonaľujú a umožňujú zvyšovanie podnikovej výkonnosti a s tým súvisiace skvalitnenie podnikových procesov a ponúkaných služieb, prípadne i tvorbu siete IKT. Vzťah medzi využívaním IKT v službách a výkonom služieb.