Reputácia podniku a jej multidisciplinárny charakter - Kozáková, Mária, 1991-
Reputácia podniku sa stáva cenným zdrojom konkurenčnej výhody, či prostriedkom zvýšenia celkovej finančnej výkonnosti podniku. Príspevok sumarizuje široké spektrum definícii reputácie podniku v súčasnej literatúre a kategorizuje ich na základe podobností. Preskúmanie teoretickej literatúry z rôznych vedeckých oblastí ako sociológia, marketing, financie či strategický manažment poukazuje na odlišné vnímanie reputácie podniku. Komplexná definícia reputácie podniku.