Natívna reklama v digitálnom prostredí : identifikácia redakčného a plateného obsahu - Kuchta, Martin, 1990-
Jedna z nových vetiev digitálneho marketingu, ktorá je výsledkom inovácií a evolúcie správania sa užívateľov a dodávateľov v digitálnom prostredí. Natívna reklama je fenomén, ktorý pozorujeme na našom trhu najmä od začiatku tohto roka a predpokladá sa mu rastúci trend. Vymedzenie natívnej reklamy, redakčného obsahu a vyhýbanie sa klamlivej reklame.