Model spoločného základu dane nadnárodných korporácií v EÚ - Lénártová, Gizela
Modely harmonizácie korporatívnych daní v EÚ. Koncept spoločného konsolidovaného daňového základu korporácií (CCCTB) - jeho podstata, na ktoré spoločnosti sa vzťahuje. Súčasný stav zavádzania spoločného základu dane v EÚ.