Marketing a udržateľný rozvoj - Okasová, Zuzana, 1988-
Udržateľný marketing a jeho dôvody implementácie do podnikových procesov. Integráciou trvalo udržateľného rozvoja do marketingovej stratégie spoločnosť upevňuje svoj imidž, pretože ten je zdrojom identifikácie, spôsobom ako spoločnosť posilňuje svoj vzťah s verejnosťou.