Daňové priznanie subjektov verejnej správy a územnej samosprávy za rok 2016 - Sekerková, Ľubica
V spôsobe podávania daňového priznania právnických osôb, ako aj v jeho štruktúre nedošlo k žiadnym zmenám v porovnaní s rokom 2015. Znamená to teda, že daňovníci dane z príjmov právnických osôb, a teda aj subjekty verejnej správy a územnej samosprávy budú podávať DP za rok 2016 na tlačive platnom v roku 2015, s prihliadnutím na drobné zmeny v zákone č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v z. n. p. účinného od 1. januára 2016.