E-Marketing of cultural tourist attractions in the conditions of globalization on the example of museums - Pančíková, Kristína
Proces globalizácie a implementovanie e-marketingu pre múzeá ako kultúrne pamiatky na trhu cestovného ruchu. Analýza vybraných elektronických marketingových nástrojov múzeí a vzťah medzi ich aplikáciou, zakladateľ, veľkosť, počet návštevníkov a tržby múzeí.