Government bonds as a collateral in the ECB‘s refinancing operations in light of the financial crisis - Gvozdják, Vladimír
Vládne dlhopisy krajín Európskej únie. Záruka pri operáciách otvoreného trhu. Politika záruky Európskej centrálnej banky.