<The> Wisdom of crowds - Hlavová, Natália, 1991-
Koncept pojmu múdrosť dadov, známy aj ako kolektívna inteligencia. Predpoklad, že odhady veľkej agregovanej skupiny sú lepšie ako individuálne odhady. Užitočnosť v rôznych oblastiach na zlepšenie rozhodovania a formulácií očakávaní. Aplikovanie múdrosti davov v podnikaní, vedných oblastiach, športoch, klimatických podmienkach aj predpovediach počasia.