Etické kódexy a finančné inštitúcie - nebankové subjekty - Heretiková, Katarína
Etické kódexy niektorých asociácií a profesných združení, pôsobiacich na finančnom trhu Slovenskej republiky. Tieto kódexy majú spravidla formu záväzného predpisu, ktorým sa musia jednotliví členovia riadiť. Nedodržiavanie je sankcionované.