Business Excellence ako podmienka udržania si pozície na trhu - Škodová, Lenka
Problematika komplexného systému zvyšovania efektívnosti podnikateľských stratégií firiem cestou dosiahnutia excelentnosti – Business Excellence. Charakteristika významu Business Excellence a faktory, ktoré prispievajú k dosiahnutiu celkovej úspešnosti firiem. Základné metódy Business Excellence (Baldrige model, TQM – EFQM model, Six Sigma).