Spinoff na nemeckom energetickom trhu - Mézes, Dávid, 1990-
Spinoff, jeho podstata a výsledok jeho realizácie. Energetický spinoff na nemeckom trhu - spinoff spoločností E.ON a RWE. Rozdielne prístupy týchto dvoch spoločností