Riadenie odpadového hospodárstva na podnikovej úrovni - Richnák, Patrik, 1988-
Priblíženie environmentálnej politiky so zameraním na odpadové hospodárstvo v nemenovanom elektrotechnickom podniku na území Slovenska. Na základe expertného hĺbkového rozhovoru s manažérom pre životné prostredie bol vytvorený komplexný pohľad na riadenie odpadového hospodárstva v nemenovanom podniku. Podnik za posledné roky znížil produkciu odpadov a to vďaka tomu, že využíva dva významné projekty, a to "Vratné obaly" a "GO projekt". V tomto roku pristupuje k projektu "Zelená továreň". Podnik môže byť vzorom pre iné konkurenčné podniky.