Environmentálne manažérstvo ako nástroj udržateľného regionálneho rozvoja - Majerník, Milan, 1952-
Charakteristika a štruktúra environmentálneho manažérstva. Stratégia podpory a propagácie v podmienkach Slovenskej republiky. Aspekty implementácie EMAS podľa požiadaviek a Nariadenia ES č. 1221.