Manažérstvo povodňových rizík v regiónoch - Majerník, Milan, 1952-
Protipovodňová ochrana – integrované myslenie a konanie manažérstva povodňových rizík. Metódy environmentálno-technických opatrení a edukačno-komunikačné aktivity pri ochrane krajiny. Pripravenosť príslušných pracovníkov a občanov z hľadiska realizácie krízového protipovodňového plánu.