Mladá generácia znalcov - Švejdová, Nikola
Súčasný stav v oblasti znaleckej činnosti. Celoštátny percentuálny podiel znalcov podľa pohlavia. Celoštátne vekové zloženie znalcov. Štruktúra znalcov podľa pohlavia a veku v jednotlivých krajoch Slovenska. Nevyhnutnosť povinného priebežného vzdelávania znalcov.